Welcome to Bluish Choi’s Room

Quote

 

Welcome to My Wonderland

BLUISH CHOI is here!

ChoiHive, I want to knows you about the rules in my blog. Just follow it, OK? Very easy to do it!

REGULATION

1. Don’t be silent readers. Keep RCL, okay?

2. Don’t bashing. If you don’t like my post, comment with the polite words. Remember it!

3. Don’t plagiarism! Any form of plagiarism is forbidden.

Peace,

Bluish Choi

[Series] Broken Heart -Chapter 1

Standard

Broken Heart

Broken Heart | Written by Choi Hyun Ah | Starring by Infinite Myungsoo Kim – f(x) Krystal Jung – Miss A Suzy Bae | Romance, Sad, Family, Fluff | PG-15 | Multichapter

Disclaimer

The cast is belong to God and their parents except Myungsoo. I just borrowed the name and use it for a character in my fanfiction. The storyline is mine and is forbidden to imitate.

A/N

Annyeong~ Tuh, kan, saya balik lagi. Kan seperti yang saya bilang, saya mau hiatus tapi nggak tau mau sampai kapan, hehe~ Jadi jangan kaget dengan munculnya kehadiran saya. Kali ini saya hadir bersama pacar saya Myungsoo dan Krystal sebagai partner dalam ff Broken Heart ini. Lagi-lagi bawa ff sad. Demen banget, sih, bikin ff kayak beginian. Tapi, mohon dimaklumi, hehe~ -_-v

Go away siders!

Plagiarism go to hell!

Credit Poster: Venia

Continue reading

Hidden Love [Final Parse]

Standard

hiddenlovefinalparseposter2

Hidden Love [Final Parse]

Hidden Love | Written by Choi Hyun Ah | Staring by Jessica Jung as Sooyeon-Xi Luhan-Seo Joohyun-Kim Taeyeon | Romance, Sad, Angst, Family, Marriage Life | PG-15 | Ficlet

Disclaimer

The cast is belong to God and their parents. I just borrowed the name and use it for a character in my fanfiction. The storyline is mine, it is forbidden to imitate.

A/N

Terinspirasi dari Final Parse dari sebuah ff berjudul Eternity yang ditulis oleh Pearlshafirablue. Recomendation! Sumpah, final parse Eternity itu keren banget! Langsung dibaca aja, ya?

Siders go away!

Continue reading

Love is Painful (Chapter 1) [Sequel of Hidden Love]

Standard

Image

Love is Painful (Chapter 1) [Sequel of Hidden Love]

Title: Love is Painful

Author: Choi Hyun Ah / Athera Thera

Length: Series

Genre: Romance, Fluff, Family, Marriage Life

Rating: PG

Main Cast: -GG’s Jung Jessica

-EXO-M’s Xi Luhan

-GG’s Seo Joohyun

Disclaimer: The storyline is mine and the cast is belong to God and their parents.

A/N: Annyeong~ Choi Hyun Ah imnidaaa~ Maaf, ya, updatenya lelet banget, hehe~ /digebukin readers/ Eeeeehhh, maapin author, dong. Mian, mian, soalnya batin dan fisik saya nggak ngedukung, hehe~ Silakan dibaca aja, oke?

NB: Disini, Sooyeon diganti Jessica, oke?

Silent readers go away!

Happy reading, readers!

Continue reading

Coming Soon

Standard

Image

Love is Painful (Sequel of Hidden Love)

Title: Love is Painful

Author: Choi Hyun Ah

Genre: Romance, Sad, Angst, Family, Marriage Life

Length: Multichapter / Series

Rating: PG 15

Main Cast: GG’s Jung Jessica

-EXO-M’s Xi Luhan

-GG’s Seo Joohyun

Disclaimer: The storyline is mine and the casts is belong to God and their parents.

A/N: Ini diaaa …. Sequel dari Hidden Love! Adakah yang nunggu-nunggu? Oh ya, dijamin sequel ini nyesekkkk banget, hehe~ Lebih nyesek daripada Hidden Love! Jadi, siap-siap aja … Oh ya, maaf kalo nggak suka jalan ceritanya, kalau misalkan chapter ini atau itu kependekan, mian, mian~ /bow

Oh ya, di Hidden Love Jessica jadi Sooyeon, tapi untuk Love is Painful ini dia pake nama Jessica, ya? Maaf, author lupa nulisnya, hehe~ Mian, mian~

Gomawo buat posternya, Tania-ya! Kapan-kapan Eonni request lagi, yaacchh! Muach, muach!

Continue reading

Romeo and Juliette (Chapter 2)

Standard

ImageRomeo and Juliette (Chapter 2)

Title: Romeo and Juliette

Author: Choi Hyun Ah

Genre: Romance, Sad, Friendship, School Life, Fantasy (maybe)

Length: Multichapter

Rating: PG

Main Cast: -GG’s Jung Jessica

-EXO-K’s Byun Baekhyun

-EXO-K’s Oh Sehun

Disclaimer: The storyline is mine and the cast belong to God and their parents.

A/N: Yeey~ Akhirnya chapter 2 muncul juga. Saya nggak bakal banyak omong disini, jadi langsung baca aja, ya!

Thanks buat posternya, Tania-ya!

Continue reading